SEO Insider

Ik ben aan de slag gegaan als Freelance Online Marketeer onder de naam SEO Insider in het begin van 2019. Hiervoor heb ik eerst 4 jaar ervaring mogen opdoen als SEO medewerker bij Searchflow Online Marketing. Voor mijn studie marketing moest ik een stageplek vinden en zo ben ik terechtgekomen bij dit online marketing bedrijf in Almelo.

Tijdens mijn stageperiode van 4 maanden heb ik de basis van SEO / Online Marketing onder de knie gekregen. Gedurende deze leerzame stageperiode ben ik erachter gekomen dat het vak Online Marketing mij goed lag. Bepaalde werkzaamheden zoals het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek, schrijven van SEO teksten en linkbuilding activiteiten gingen mij zo goed af, dat Searchflow had besloten om mij een contract aan te bieden. Omdat de samenwerking van beide kanten goed beviel, ben ik ingegaan op hun aanbod en mocht ik officieel aan de slag gaan als SEO marketeer.

Ervaren Freelance Online Markteer uit Almelo

Ik heb in totaal meer dan 3 jaar mogen werken bij dit bedrijf en gedurende deze tijd heb ik de fijne kneepjes van SEO geleerd. Ik heb voor de meest uiteenlopende klanten SEO teksten mogen schrijven en linkbuilding campagnes opgezet en uitgevoerd. In deze 3 jaar heb ik eraan bijgedragen dat diverse webshops en bedrijven in de zakelijke dienstverlening top 5, top 3 en zelfs #1 posities hebben behaald in Google op concurrerende zoekwoorden.

Hoger in Google? Neem contact op

Met deze bagage op zak heb ik uiteindelijk in het begin van 2019 de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen als Freelance Online Marketeer onder de naam SEO Insider. Je kunt mij inschakelen om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in Google komt op belangrijke zoekwoorden. Als je al een bestaande websites hebt dan kan ik de huidige on-page SEO onder de loep nemen en kijken of er ruimte voor verbetering is. Ook voor het opzetten van een goede linkbuilding strategie kan je bij mij terecht. Wil je dat jouw website hoger in Google rankt op belangrijke zoekwoorden zodat er meer verkeer op je website terecht zal komen? Neem dan contact op met SEO Insider!