SEO teksten laten schrijven?

Ben jij op zoek naar een SEO tekstschrijver? SEO insider helpt jou graag met het schrijven van waardevolle SEO teksten die jouw website gaan helpen bij het verwerven van een hogere positie in de zoekresultaten van Google.

Of je nu de eigenaar bent van een webshop, een bedrijf hebt in de dienstverlening of een blog beheert, iedere website heeft behoefte aan goede SEO teksten en ik kan je daarbij helpen.

Waarom is een goede SEO tekst belangrijk?

Jij wil toch ook een hogere positie in Google op voor jou belangrijke keywords? Door de juiste zoekwoorden te vermelden in de teksten op jouw website ga jij hoger gewaardeerd worden in de zoekresultaten van Google. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer bezoekers naar je website. Het antwoord op de vraag ‘Waarom is een goede SEO tekst belangrijk?’ is dus eenvoudig te beantwoorden. Een goede SEO tekst kan ervoor zorgen dat jij meer relevante bezoekers naar jou website toe zal krijgen.

Voordat ik aan de slag ga met het schrijven van je website content zal ik eerst een keyword analyse uitvoeren en in overleg met jou een keyword strategie op papier zetten. In de keyword analyse ga ik op zoek naar keywords/zoekwoorden die voor jouw website relevant zijn en een interessant zoekvolume bevatten. Als de keyword analyse klaar is spreek ik met jou een keyword strategie af met zoekwoorden die ik ga gebruiken in de teksten, zodat het mogelijk is om jouw website vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google op deze zoekwoorden. Wil jij een SEO tekst laten schrijven? Neem dan contact op met SEO insider.

Waar moet goede content aan voldoen?

In een goede SEO tekst moeten dus zeker de belangrijkste zoekwoorden een aantal keer benoemd worden in de content. Daarnaast worden de relevante keywords ook vermeld in de Header-tags (H1, H2 en H3 koppen). Als je in Google wil scoren op een bepaalde zoekterm dan is het dus een must om de zoekterm een aantal keer in de tekst voor te laten komen, anders wordt het zeer lastig om een hoge positie op een zoekterm te behalen. Het is ook niet de bedoeling om de gehele tekst vol te stoppen met alleen maar keywords. Google kan tegenwoordig ook uit de zinsopbouw opmaken waar de tekst over gaat en daarom zal ik in de SEO teksten ook gebruik maken van synoniemen zodat de content lekker leesbaar blijft.

In tweede instantie is het belangrijk dat de tekst geschreven wordt voor de bezoeker en niet alleen voor de zoekmachine. Als jij een tekst op je website hebt staan die allen maar vol staat met keywords en niet lekker leesbaar is, zal de bezoeker (en Google) geen waarde hechten aan jouw content. De teksten op jouw website moeten de bezoeker informeren, en in de meeste gevallen tot iets aansporen. Ik zal de SEO tekst daarom zo schrijven dat de inhoud aansluit bij het doel van de webpagina.

Huur een ervaren SEO tekstschrijver in!

De SEO teksten zijn een belangrijk onderdeel van de on-page optimalisatie van je website. Andere belangrijke onderdelen van de on-page optimalisatie zijn de META-titel en beschrijving, de H-tags, de alt-tags en de interne links binnen je website. Als je de best mogelijke resultaten wil behalen dan is het verstandig om de gehele on-page optimalisatie goed voor elkaar te hebben.

Als je op zoek bent naar een SEO expert die je kan bijstaan met het schrijven van goede SEO teksten en de verdere on-page optimalisatie van je website, neem dan direct contact op met SEO insider en informeer naar de mogelijkheden!
    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.