Zoekwoordenonderzoek | SEOinsider.nl

Het laten uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek / keywordanalyse is één van de manieren voor jou als ondernemer om meer relevante bezoekers naar je website te krijgen. De keywords die je terug laat komen in de content, H-tags, alt-tags en META titels zijn de basis om organisch verkeer richting je bedrijfswebsite, blog of affiliate website te leiden. Je begrijpt daarom wel hoe belangrijk het is om de juiste keywords die voor jou relevant zijn te benoemen in de content op je website. Als je zelf een leek bent op het gebied van SEO en online marketing, dan is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van een SEO specialist.

Wil je iemand inschakelen die je kan helpen bij het opzetten van een gedegen keywordstrategie voor je website? Neem dan contact op met SEO insider. Ik doe voor jou een uitvoerig zoekwoordenonderzoek zodat je de juiste zoekwoorden op papier hebt en relevante bezoekers naar je website kunt krijgen. Na de keywordanalyse kun je de SEO teksten en landingspagina’s voor op je website ook door mij laten schrijven. Dit zijn de eerste stappen die gezet moeten worden om meer traffic naar je website te genereren.

Keywordanalyse laten uitvoeren

Ben je op zoek naar een freelance online marketeer die jouw bedrijf kan helpen bij diverse online marketing werkzaamheden zoals het uitvoeren van een keywordanalyse? Daniël van SEO insider staat graag voor je klaar. Of het nu gaat om een zakelijke website, een webshop, een blog of een affiliate website, voor al je websites is het van groot belang om de juiste keywords te benoemen zodat je meer relevant verkeer naar je sites kunt genereren. Het vinden van geschikte keywords die je op je website kunt benoemen vormt de basis van je algehele keywordstrategie.

Als er eenmaal relevante keywords zijn gevonden dan is het van belang om deze op een juiste manier te verwerken op verschillende pagina’s van je website. Het is daarom een goed idee om diverse keywords terug te laten komen op meerdere landingspagina’s. Op deze manier kun je met een groot aantal zoekwoorden ranken in Google en daardoor zal er dus meer relevant verkeer op je website terecht komen.

On-page SEO optimalisatie

Als je mij hebt ingeschakeld voor het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en het schrijven van SEO teksten en landingspagina’s, dan zorg ik ervoor dat alle keywords die ik heb gevonden op de juiste manier verwerkt zullen worden in de content, Header-tags, alt-tags en META titels en beschrijvingen. Ik neem de gehele on-page SEO optimalisatie dus voor je uit handen. De belangrijkste keywords laat ik vaak genoeg terugkomen op de juiste pagina’s, zodat de basis voor een goede ranking in de zoekresultaten van Google gezet is.

Een logische vervolgstap kan zijn om te beginnen met de off-page SEO optimalisatie of terwijl de linkbuilding. Dit is de tweede fase in het traject van het verwerven van een betere positie in Google. Hierin kan SEO insider je ook ondersteunen.
    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacyverklaring.